Over ons

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Over ons

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Over de Esdoorn

In het Friese Wolvega staat sinds 2002 de productielocatie van meubelfabriek de Esdoorn. Onze oprichter, geworteld in de kinderopvang, besloot in 1991 dat het tijd was voor een meubelfabriek vóór de kinderopvang. Het is deze prachtige branche die we inmiddels ruim 30 jaar trouw zijn.

De Esdoorn is een wendbare specialist in de wereld van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en scholen. We ontwerpen, maken, monteren én adviseren, van meubels tot totaalinrichting. Naast dat je bij ons terecht kunt voor standaardmeubilair zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk meubilair.

Ons team

Onze meubelmakers werken in wisselende teamsamenstelling aan afwisselende delen van het productieproces. Hierdoor blijft iedereen scherp en uitgedaagd. Onze mensen staan open voor het ontvangen en geven van constructieve feedback. Dit maakt beter, slimmer en veiliger werken mogelijk, met meer plezier.

Onder ons personeel heerst een open werksfeer. Er is veel ruimte voor de uitwisseling van kennis en ervaring en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. De lijnen op de ruime werkvloer en met onze klanten en toeleveranciers zijn kort. We werken hierdoor met beperkte volumes en een slim voorraadsysteem.
Dat maakt de Esdoorn tot een flexibel bedrijf, met aandacht voor groei. 

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >

Onze medewerkers vertellen

Edwin, leidinggevende werkplaats (links)
"Het werken met veel verschillende collega's, waarbij iedereen een andere benadering nodig heeft, maakt elke dag weer een nieuwe uitdaging. Verder vind ik het erg leuk om de ambitieuze doelen die gesteld worden met het hele team te behalen. Dit geeft veel voldoening. Het meest bijzondere aan de Esdoorn vind ik dat, ondanks het formaat van het bedrijf, er toch een soort familiesfeer heerst."

Kevin, werkvoorbereiding (midden)
"Geen enkel project is hetzelfde. Dat maakt mijn functie bij de Esdoorn zo leuk en afwisselend. Wij voeren alle projecten met een gedreven team uit waardoor we elkaar telkens weer nieuwe vaardigheden leren. We motiveren elkaar voortdurend om onszelf te overtreffen. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg."

John, leermeester en allround meubelmaker (rechts)
"Iedereen krijgt bij de Esdoorn de kans om te groeien en zich te ontplooien op zijn eigen manier. Bijna elke dag leren mijn collega's en ik weer iets nieuws. Werken met prachtige natuurlijke houten producten vind ik fantastisch. Het hechte team dat we hier hebben staat altijd klaar voor elke klus. Hoe uiteenlopend die soms ook zijn. De lach op de gezichten van de kinderen als ze meteen op de nieuwe meubels klimmen, daar doen we het voor."