Onderwijs

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Onderwijs

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?
Over de Esdoorn

Inrichting van scholen

Behalve voor kinderdagverblijven en locaties voor alle vormen van opvang, werken we ook met en in opdracht van scholen aan een optimale inrichting. Dat doen we zowel voor het basis- als het voortgezet of speciaal onderwijs.

We bieden hier veel maatwerk, van een eenvoudige wandkast tot de complete inrichting van een kookstudio, loungeplek of stilteruimte. Maar ook voor de inrichting van een themagerichte (verblijfs)ruimte of bijvoorbeeld een bibliotheek, kun je bij de Esdoorn terecht.

Klantbeoordelingen

Janine van de Walle (Gastouderopvang 't Speelveld):
"Ik heb voor het eerst meubels gekocht bij de Esdoorn, het contact was prettig. Tijdens een bezoek aan de showroom heb ik een rondleiding gehad, er was een ruime keuze wat betreft model en kleursamenstelling van de meubels. Levering was keurig volgens afspraak. Kortom een professioneel bedrijf met een ruime keuze."

Carla Bleeker (Sinne Kinderopvang): 
"De Esdoorn is een zeer vakkundige meubelmakerij, niets is te gek wat je ook aan hen vraagt zij maken het voor je. Je voelt je als klant erg gewaardeerd en de Esdoorn probeert altijd in oplossingen te denken. Maatwerk en toch betaalbaar, kortom de Esdoorn is een topper!"
 

Productieproces

We leveren een uitgebreid assortiment standaardproducten voor binnen en buiten die we naar wens in elke kleur kunnen afwerken. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een stuk maatwerk. Of het nou gaat om een markante kast, eigenwijze box of een complete inrichting van een locatie of groep, we doen het graag!
In onze efficiënt ingerichte werkplaats hebben we de hele productie in eigen hand; van de inkoop van het berken-, steiger- en douglashout en ander plaatmateriaal van duurzame komaf, tot en met de eindcontrole en distributie. We leveren onze meubels volledig gemonteerd af op elke denkbare locatie.
Of het nou een standaardproduct of maatwerk is, het begint bij onze ontwerpspecialisten. Zij houden zich bezig met het ontwerpen van een product dat perfect voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Vervolgens wordt dit ontwerp op zo’n manier vertaald dat onze vakmensen er mee aan de slag kunnen.

 

Waarom de Esdoorn?

  • van ontwerp tot ontwikkeling, van productie tot levering onder 1 dak
  • specialist in maatwerk meubilair
  • onze meubels worden gemonteerd geleverd
  • advies over de inrichting van uw locatie


 
 
Natuurlijk tafel 150cm/kleur

Natuurlijk tafel 150cm/kleur

Afmeting: L150xB100xH73cm

Prijs (excl. BTW)€ 754,50
Prijs (incl. BTW)€ 912,95
T120K2 Natuurlijk tafel 150cm/kleur L150xB100xH73cm € 754,50 0
Taboeret houten zitting 50cm/zwart

Taboeret houten zitting 50cm/zwart

Afmeting: zithoogte 50cm

Prijs (excl. BTW)€ 78,00
Prijs (incl. BTW)€ 94,38
SROTAH50 Taboeret houten zitting 50cm/zwart zithoogte 50cm € 78,00 0
powered by myShop.com

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >