Boxen

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Boxen

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?
Bekijk alle boxen

Passende boxen voor rust en spel

Prachtig mooi natuurlijk al die beweging en activiteit op de groep. Maar voor de allerkleinsten is soms ook een rustige plek nodig waar ze gewoon lekker op zichzelf kunnen zijn.

Onze hoge boxen zijn een veilige plek om te spelen, ontdekken of even te rusten. Tegelijkertijd bieden ze aan de onderzijde een heerlijke ontdekplek voor de druktemakers van de groep.

Ook maken we voor elke ruimte passende grondboxen.

 

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >

Productieproces

We leveren een uitgebreid assortiment standaardproducten voor binnen en buiten die we naar wens in elke kleur kunnen afwerken. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een stuk maatwerk. Of het nou gaat om een markante kast, eigenwijze box of een complete inrichting van een locatie of groep, we doen het graag!

In onze efficiënt ingerichte fabriek hebben we de hele productie in eigen hand; van de inkoop van het berken-, steiger- en douglashout en ander plaatmateriaal van duurzame komaf, tot en met de eindcontrole en distributie. We leveren onze meubels volledig gemonteerd af op elk denkbare locatie.

Of het nou een standaardproduct of maatwerk is, het begint bij onze ontwerpspecialisten. Zij vertalen klantwensen of hun eigen idee in 2D en 3D. Hun ontwerpen worden technisch zo vertaald dat onze collega’s op onze modern uitgeruste werkvloer er mee aan de slag kunnen.

 

 

Klantbeoordelingen

Sabine Dettmers (Archipel Kinderopvang):
"
We hebben de Esdoorn ontdekt op de Kindvakbeurs 2020 in Den Bosch en werden direct enthousiast. Ze hadden daar een stand fantastisch ingericht zodat je een duidelijk beeld kreeg van hun aanbod. Ook hun service hebben we als zeer prettig ervaren. Zowel op de Kindvakbeurs als op onze eigen locatie. Er wordt ter plekke goed meegedacht, klantvriendelijke benadering en een snelle service. We kunnen niet wachten op ons nieuwe meubilair!"

Marianne Hamersma (Kinderdagverblijf De Speelhoeve): 
"In ons kinderdagverblijf gebruiken we verschillende meubels van de Esdoorn: bedden, tafels en boxen. Kwalitatief erg goed en netjes geprijsd. Mooi materiaalgebruik en een goede service. Ik kan de Esdoorn iedereen aanbevelen."

 

Waarom de Esdoorn?

  • van ontwerp tot ontwikkeling, van productie tot levering onder 1 dak
  • specialist in maatwerk meubilair
  • onze meubels worden gemonteerd geleverd
  • advies over de inrichting van uw locatie


 

Boxen van hoge kwaliteit

Bekijk alle boxen >
 
Box spijlen kantelhek/kleur

Box spijlen kantelhek/kleur

Afmeting: B91xD81xH192cm

Prijs (excl. BTW)€ 966,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.168,86
H019SK2 Box spijlen kantelhek/kleur B91xD81xH192cm € 966,00 0
Duobox spijlen kantelhek/wit

Duobox spijlen kantelhek/wit

Afmeting: B181xD81xH192cm

Prijs (excl. BTW)€ 1.364,50
Prijs (incl. BTW)€ 1.651,05
H015SK1 Duobox spijlen kantelhek/wit B181xD81xH192cm € 1.364,50 0
powered by myShop.com