Kinderopvang

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Kinder- opvang

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?
Over de Esdoorn

Een veilige en uitdagende ruimte om te groeien

We gaan graag in gesprek over jouw ideeën over de gewenste inrichting die past bij jouw pedagogische visie. Hierbij wordt altijd in de eerste plaats rekening gehouden met veiligheid en ergonomie.
Doordat wij onze producten in eigen huis ontwerpen passen deze altijd naadloos in elke ruimte. Onze chauffeurs komen de meubels gemonteerd leveren en geven indien nodig instructies voor het gebruik van het meubilair. Neem vooral een kijkje in onze webshop, maar mocht je iets zoeken dat niet te vinden is neem gerust contact met ons op. We kunnen veel meer maken dan alleen de standaard meubels die in onze webshop te bestellen zijn. We komen graag bij je langs om kennis te maken en de locatie of ruimte in te meten en te adviseren over de groepsindeling.

Klantbeoordelingen

Janine van de Walle (Gastouderopvang 't Speelveld):
"Ik heb voor het eerst meubels gekocht bij de Esdoorn, het contact was prettig. Tijdens een bezoek aan de showroom heb ik een rondleiding gehad, er was een ruime keuze wat betreft model en kleursamenstelling van de meubels. Levering was keurig volgens afspraak. Kortom een professioneel bedrijf met een ruime keuze."

Carla Bleeker (Sinne Kinderopvang): 
"De Esdoorn is een zeer vakkundige meubelmakerij, niets is te gek wat je ook aan hen vraagt zij maken het voor je. Je voelt je als klant erg gewaardeerd en de Esdoorn probeert altijd in oplossingen te denken. Maatwerk en toch betaalbaar, kortom de Esdoorn is een topper!"

Productieproces

We leveren een uitgebreid assortiment standaardproducten voor binnen en buiten die we naar wens in elke kleur kunnen afwerken. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een stuk maatwerk. Of het nou gaat om een markante kast, eigenwijze box of een complete inrichting van een locatie of groep, we doen het graag!
In onze efficiënt ingerichte werkplaats hebben we de hele productie in eigen hand; van de inkoop van het berken-, steiger- en douglashout en ander plaatmateriaal van duurzame komaf, tot en met de eindcontrole en distributie. We leveren onze meubels volledig gemonteerd af op elke denkbare locatie.
Of het nou een standaardproduct of maatwerk is, het begint bij onze ontwerpspecialisten. Zij houden zich bezig met het ontwerpen van een product dat perfect voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Vervolgens wordt dit ontwerp op zo’n manier vertaald dat onze vakmensen er mee aan de slag kunnen.

 

Waarom de Esdoorn?

  • van ontwerp tot ontwikkeling, van productie tot levering onder 1 dak
  • specialist in maatwerk meubilair
  • onze meubels worden gemonteerd geleverd
  • advies over de inrichting van uw locatie
 
Duoslaper Basicline kantelhek/wit

Duoslaper Basicline kantelhek/wit

Afmeting: B124xD64xH188cm

Prijs (excl. BTW)€ 940,00
Prijs (incl. BTW)€ 1137,40
D375SK1 Duoslaper Basicline kantelhek/wit B124xD64xH188cm € 940,00 0
Box spijlen kantelhek

Box spijlen kantelhek

Afmeting: B91xD81xH192cm

Prijs (excl. BTW)€ 1.064,50
Prijs (incl. BTW)€ 1288,05
H019SK1 Box spijlen kantelhek B91xD81xH192cm € 1.064,50 0
Verrijdbare commode trap R

Verrijdbare commode trap R

Afmeting: B102xD73xH120cm

Prijs (excl. BTW)€ 1.814,00
Prijs (incl. BTW)€ 2194,94
E001K1 Verrijdbare commode trap R B102xD73xH120cm € 1.814,00 0
powered by myShop.com

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >