Kasten

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Kasten

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?
Bekijk alle kasten

Alles vindbaar en netjes aan de kant

Zonder rondslingerende spullen of stapels en dozen met ‘van alles en nog wat’ is het gewoon prettiger werken. Toch?

Ons assortiment aan kasten is groot en sluit prima aan bij de behoefte aan voldoende berg- en werkruimte en een opgeruimde kinderopvang.
Vrijwel al onze kasten kunnen wij verrijdbaar maken zodat je op de groep gemakkelijk leuke hoekjes kunt creëren. Ze zijn onder andere uitgerust met lades en kunststof bakken of eenvoudig te verstellen legplanken.
  

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >

Productieproces

We leveren een uitgebreid assortiment standaardproducten voor binnen en buiten die we naar wens in elke kleur kunnen afwerken. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een stuk maatwerk. Of het nou gaat om een markante kast, eigenwijze box of een complete inrichting van een locatie of groep, we doen het graag!

In onze efficiënt ingerichte fabriek hebben we de hele productie in eigen hand; van de inkoop van het berken-, steiger- en douglashout en ander plaatmateriaal van duurzame komaf, tot en met de eindcontrole en distributie. We leveren onze meubels volledig gemonteerd af op elk denkbare locatie.

Of het nou een standaardproduct of maatwerk is, het begint bij onze ontwerpspecialisten. Zij vertalen klantwensen of hun eigen idee in 2D en 3D. Hun ontwerpen worden technisch zo vertaald dat onze collega’s op onze modern uitgeruste werkvloer er mee aan de slag kunnen.

 

 

Klantbeoordelingen

Carla Bleeker (Sinne Kinderopvang): 
"De Esdoorn is een zeer vakkundige meubelmakerij, niets is te gek wat je ook aan hen vraagt zij maken het voor je. Je voelt je als klant erg gewaardeerd en de Esdoorn probeert altijd in oplossingen te denken. Maatwerk en toch betaalbaar, kortom de Esdoorn is een topper!"

Sabine Dettmers (Archipel Kinderopvang):
"We hebben de Esdoorn ontdekt op de Kindvakbeurs 2020 in Den Bosch en werden direct enthousiast. Ze hadden daar een stand fantastisch ingericht zodat je een duidelijk beeld kreeg van hun aanbod. Ook hun service hebben we als zeer prettig ervaren. Zowel op de Kindvakbeurs als op onze eigen locatie. Er wordt ter plekke goed meegedacht, klantvriendelijke benadering en een snelle service. We kunnen niet wachten op ons nieuwe meubilair!"
 

Waarom de Esdoorn?

  • van ontwerp tot ontwikkeling, van productie tot levering onder 1 dak
  • specialist in maatwerk meubilair
  • onze meubels worden gemonteerd geleverd
  • advies over de inrichting van uw locatie


 

Kasten van hoge kwaliteit

Bekijk alle kasten > 
 
Kieskast Rotterdam hoog 2 deuren

Kieskast Rotterdam hoog 2 deuren

Afmeting: B143xD59xH186cm

Prijs (excl. BTW)€ 876,50
Prijs (incl. BTW)€ 1.060,57
F154 Kieskast Rotterdam hoog 2 deuren B143xD59xH186cm € 876,50 0
powered by myShop.com