Garderobes

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?

Garderobes

Dé inrichter voor kdv, bso en onderwijs. Groei je mee?
Bekijk alle garderobes

Alle jassen, tassen en schoenen op een stokje

Het kan behoorlijk druk zijn als iedereen tijdens de breng- en haaltijden met jassen, tassen, schoenen of laarzen in de weer is. En dan die Maxi-Cosi’s en buggy’s die ergens in de gang achtergelaten worden en veel plek innemen.

Dan wil je gewoon op een slimme manier ruimte bieden. Dat alles een handige plek krijgt en niets gaat rondslingeren. Ons garderobe-assortiment biedt hiervoor alle ruimte.

Klantbeoordelingen

Carla Bleeker (Sinne Kinderopvang): 
"De Esdoorn is een zeer vakkundige meubelmakerij, niets is te gek wat je ook aan hen vraagt zij maken het voor je. Je voelt je als klant erg gewaardeerd en de Esdoorn probeert altijd in oplossingen te denken. Maatwerk en toch betaalbaar, kortom de Esdoorn is een topper!"

Sabine Dettmers (Archipel Kinderopvang):
"We hebben de Esdoorn ontdekt op de Kindvakbeurs 2020 in Den Bosch en werden direct enthousiast. Ze hadden daar een stand fantastisch ingericht zodat je een duidelijk beeld kreeg van hun aanbod. Ook hun service hebben we als zeer prettig ervaren. Zowel op de Kindvakbeurs als op onze eigen locatie. Er wordt ter plekke goed meegedacht, klantvriendelijke benadering en een snelle service. We kunnen niet wachten op ons nieuwe meubilair!"
 

Productieproces

We leveren een uitgebreid assortiment standaardproducten voor binnen en buiten die we naar wens in elke kleur kunnen afwerken. Maar we draaien ook onze hand niet om voor een stuk maatwerk. Of het nou gaat om een markante kast, eigenwijze box of een complete inrichting van een locatie of groep, we doen het graag!

In onze efficiënt ingerichte werkplaats hebben we de hele productie in eigen hand; van de inkoop van het berken-, steiger- en douglashout en ander plaatmateriaal van duurzame komaf, tot en met de eindcontrole en distributie. We leveren onze meubels volledig gemonteerd af op elke denkbare locatie.

Of het nou een standaardproduct of maatwerk is, het begint bij onze ontwerpspecialisten. Zij houden zich bezig met het ontwerpen van een product dat perfect voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Vervolgens wordt dit ontwerp op zo’n manier vertaald dat onze vakmensen er mee aan de slag kunnen.

 

Waarom de Esdoorn?

  • van ontwerp tot ontwikkeling, van productie tot levering onder 1 dak
  • specialist in maatwerk meubilair
  • onze meubels worden gemonteerd geleverd
  • advies over de inrichting van uw locatie

Garderobes van hoge kwaliteit

Bekijk alle garderobes >
 
Kapstok vakkenkast

Kapstok vakkenkast

Afmeting: B141xD70xH152cm

Prijs (excl. BTW)€ 781,00
Prijs (incl. BTW)€ 945,01
R250K1 Kapstok vakkenkast B141xD70xH152cm € 781,00 0
Verrijdbare dubbele kapstok

Verrijdbare dubbele kapstok

Afmeting: B80xD70xH141cm

Prijs (excl. BTW)€ 688,50
Prijs (incl. BTW)€ 833,09
R260K1 Verrijdbare dubbele kapstok B80xD70xH141cm € 688,50 0
Kapstok legplank 180cm 16 haken

Kapstok legplank 180cm 16 haken

Afmeting: B180xD30xH30cm

Prijs (excl. BTW)€ 597,00
Prijs (incl. BTW)€ 722,37
R303K1 Kapstok legplank 180cm 16 haken B180xD30xH30cm € 597,00 0
powered by myShop.com

Ga je een ruimte inrichten of nieuwe
meubels kopen? Laat je inspireren door onze brochure. 

 Download brochure >