Onze klanten

De Esdoorn

levert kindermeubilair door heel Nederland en België aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, (basis)scholen, BSO’s, naschoolse opvang en zorginstellingen. Wij zijn bekend om onder andere: onze ergonomische meubels, maatwerk, inrichting en duurzame meubilair tegen een scherpe prijs.

Enkele van onze klanten zijn:


Babino B.V. is een organisatie waar diverse vormen van kinderopvang worden aangeboden. Wij hebben verschillende locaties voor kinderdagverblijven en en BSO in de regio Zaanstad.
De kenmerken van Babino zijn betrouwbaarheid en opvang in een huiselijke sfeer.

www.babino.nlAl meer dan 30 jaar zetten we ons in voor het welzijn van ouders en kinderen. Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Goede en betaalbare kinderopvang voor ieder kind; daar gaan we voor!
Bink heeft 16 kinderdagverblijven, 23 peuterspeelzalen, 33 vestigingen voor buitenschoolse opvang en 1 integraal kindcentrum in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide.

www.binkkinderopvang.nl
Wij bieden antroposofische kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar. Het Kleine Huis aan het Plein is een kinderdagverblijf; Het Groote Huis is de buitenschoolse opvang bij de Geert Groote School.
Wij staan voor een veilige, geborgen en vrolijke omgeving waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zich evenwichtig kunnen ontwikkelen; waar ouders hun kind(eren) met een gerust hart aan onze zorg kunnen toevertrouwen.


www.hetkleinehuis.info
 

Kinderen van 0 t/m 12 jaar spelen, sporten en leren met plezier onder de takken en bladeren van De Klimboom, onderdeel van KMN Kind & Co. Kinderen vinden het fijn bij De Klimboom en voelen zich thuis. Scholen treffen een waardevolle partner.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Wij bieden meer dan opvang alleen. De Klimboom biedt kinderen daarvoor een stimulerende, uitdagende omgeving waarin zij zich kunnen ontplooien en leren zelf keuzes te maken

www.deklimboom.nl
Zoekt u een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (bso) of peuterspeelzaal in Den Haag, Monster of Naaldwijk?

 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind!
Wij bieden een plek waar uw kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kan verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

www.2samen.nlElk kind heeft van nature de behoefte om z’n eigen mogelijkheden en de wereld om hem heen te ontdekken. Wij begeleiden uw kind bij deze ontdekkingstocht door gerichte mogelijkheden en activiteiten aan te bieden. Bij Sinne kinderopvang staan de behoeften van uw kind in het middelpunt bij alles wat we doen. Met gerichte en gevarieerde activiteiten en persoonlijke aandacht werken we er hard aan dat uw kind graag naar Sinne gaat.

www.sinnekinderopvang.nl
SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang bij kindercentra en gastouders verspreid over de stad Groningen en de regio. En dat al meer dan 110 jaar! Onze doelstelling is het bieden van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang .

www.sksg.nlSmallsteps is een landelijke kinderopvangorganisatie welke opvang biedt aan ca. 26.000 kinderen op 250 verschillende locaties. Smallsteps herkent de toegevoegde waarde van de Esdoorn. Onze veilige en duurzame meubels voldoen aan alle eisen gesteld in hun beleid gericht op het aanbieden van activiteiten die betekenisvol zijn en aansluiten op de belevings- en leefwereld van het kind. De Esdoorn is daarom de vaste leverancier van Smallsteps voor al hun meubilair. Een samenwerking waar wij heel blij mee zijn. Alleen door samen te werken, gebruik makend van elkaars kennis en kunde kunnen wij elkaar versterken. Een samenwerking die wij overigens graag met al onze klanten aangaan. Wij bieden daarom onze ervaring en ons enthousiasme aan om de kinderen (waar het uiteindelijk allemaal om draait) een goede, uitdagende, stimulerende en betaalbare opvang te kunnen bieden.  

www.smallsteps.nl


 
Wanneer u aan het werk bent, moet uw kind natuurlijk goed opgevangen worden. Trias ontfermt zich met liefde over uw kind. Wij bieden kwalitatief goede en vooral ook gezellige opvang in onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Eelde, Eelderwolde, Paterswolde en Vries. Doelstelling is het bieden van een plaats waar kinderen zich veilig, thuis en geliefd voelen en waar alle aandacht aan hen wordt besteed.

www.stichtingtrias.nlKinderopvangorganisatie Vlietkinderen heeft haar locaties voor dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen/opvang in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).

www.vlietkinderen.nl


Wij creëren een omgeving waarin uw kind zich prettig en veilig voelt, waar uw kind respect ontwikkelt voor zichzelf en anderen, waar uw kind leert om voor zichzelf op te komen en waar hij/zij leert om zelfstandig en sociaal vaardig te zijn.

Zus en Zo creëert een liefdevolle en stimulerende omgeving waar kinderen ook ondanks een (tijdelijke) ziekte of aandoening gewoon kind kunnen zijn.

www.zusenzo.org/kinderdagverblijf