Stagebedrijf

Vanaf de oprichting heeft de Esdoorn zich grotendeels gewijd aan de inrichting van kinderopvanglocaties. Creatieve ontwerpen, goede service maar vooral meedenken met de klant heeft ertoe geleid dat de Esdoorn marktleider is op het gebied van productinnovatie.

Wij hebben een uitstekende reputatie als leverancier voor de basis inrichtingsbehoeften: bedden, boxen, hoogzitmeubilair en aankleedmeubels. Daarnaast is door de jaren heen een zeer uitgebreid kastenprogramma ontstaan. Om een inrichting een persoonlijke tint te geven is er een steeds grotere behoefte aan maatwerk ontstaan. De Esdoorn heeft bewezen creatief te kunnen meedenken zonder daarbij de praktische toepasbaarheid van de producten uit het oog te verliezen.  Door alles vanaf het begin van het productieproces tot en met het leveren aan de klant in eigen beheer te doen zijn wij bovendien zeer flexibel.

 

Wij zijn een modern en dynamisch bedrijf bestaand uit een jong en zeer enthousiast team. De bedrijfsmiddelen bestaan uit de nieuwste computergestuurde machines, bestuurd en geprogrammeerd door goed opgeleid personeel. Gekoppeld aan een gezonde bedrijfscultuur resulteert dit in een uitgekiend en kosteffectief geproduceerd eindproduct.

 

De klant staat bij ons centraal; getracht wordt vanuit de klant te denken. Het klantgericht denken is sturend en niet de winst. MVO en groen zijn begrippen waar De Esdoorn zich mee wil identificeren. Ons bedrijfspand is milieuvriendelijk. Goed omgaan met materiaal, afval en energie is bovendien voortdurend punt van aandacht. Ook zijn wij betrokken bij ontwikkelingwerk door het ondersteunen van de Vliegende meubelmakers; zowel financieel en fysiek.

 

Kortom: de Esdoorn is een jong maar ervaren bedrijf. Enthousiast maar vakkundig. Wij hebben oog voor onze klanten, onze medewerkers en het milieu.

 

Op zoek naar een stageplaats?

Wij bieden ons graag aan als stagebedrijf. Wij kunnen stagiaires plaatsen op 3 verschillende vakgebieden: design, marketing en meubelmaker. Iedere stagiaire krijgt eerst een korte inwerkperiode waarin hij/zij kennis maakt met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Hierna zal in overleg met de leermeester of begeleider een project worden bepaald waaraan de stagiaire zijn/haar tijd zal besteden. Hierbij wordt rekening gehouden met de interesse en het opleidingsniveau van de stagiaire. Tussentijds zal de voortgang besproken worden zodat aan het eind van de stageperiode het project volledig afgerond zal zijn. De stagiaire (meubelmaker en design)  wordt begeleid door onze leermeester, de heer Sam Nierop. Hij werd in 2012 uitgeroepen tot leermeester van het jaar. Voor een marketingstage kun je contact opnemen met Warner van Bethlehem.  Heb je interesse neem dan contact met ons op via ons algemene telefoonnummer of via ons algemene e-mailadres.

Contactgegevens:

Schuttevaerstraat 50
8471 ZZ Wolvega

0561-446679

info@esdoorn.com