Bedrijfsinformatie

De Esdoorn is al meer dan 23 jaar specialist in het ontwerpen en maken (in eigen fabriek) van hoogwaardig meubilair voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en het onderwijs. De Esdoorn staat voor innovatie en een constante kwaliteit en dat is ook precies de eerste indruk die u zult krijgen van ons meubilair.

 
 


Onze visie

Duurzaamheid is voor onze organisatie een belangrijk aspect. Wij maken meubilair voor de toekomstige generaties en willen dit op een zo verantwoord mogelijke manier doen. Dit kunt u terug zien op veel manieren; in ons bedrijfspand, in onze werkwijze, maar natuurlijk ook in onze producten.

Naast duurzaamheid, zijn veiligheid en ergonomie ook 2 belangrijke pijlers van onze organisatie. Bij het ontwerp en de productie proberen we hier dan ook zoveel mogelijk rekening te houden. Zo hebben wij afgelopen jaar bijvoorbeeld een nieuwe sluiting ontwikkeld voor één van onze bedden die (door volwassenen) eenvoudig te bedienen is, maar ook erg veilig is.
 

U als klant

U zult als klant een persoonlijke behandeling krijgen, want elke klant is immers uniek.
Uiteraard zijn al onze offertes vrijblijvend, zelfs de offertes op maat.
Hebt u geen inspiratie of wilt u gewoon advies inwinnen over de inrichting van uw pand? Onze verkoopadviseur zal graag met u meedenken en u verder helpen.
 

Onze website

Kijk eens rond op onze website!
U zult hier een groot assortiment aan meubilair aantreffen. De Esdoorn is in staat de meest prachtige en aaneensluitende maatwerk inrichtingen te leveren, kijkt u zelfs maar eens in onze portfolio!
 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of op andere manier, Adres- en contactgegevens

 

Veiligheid en Kwaliteit

Onze bedden en boxen zijn goedgekeurd door het keurmerkinstituut en worden geleverd met certificaat. Al ons meubilair voldoet aan alle geldende eisen op het gebied van veiligheid en Arbo wetgeving. De volgende normen zijn van toepassing:

NEN-EN 12227, augustus 2010
716-1, december 1995
716-2, juni 1995
Eisenpakket VWA/VWS, 9 maart 2006
EP149V4
EN 71-3
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt u een kijkje nemen op onze speciale  MVO pagina
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Schuttevaerstraat 50
8471 ZZ Wolvega

0561-446679

info@esdoorn.com