Veiligheidseisen 2016

Voldoen uw bedden en boxen aan de nieuwe veiligheidseisen die ingaan per 1 januari 2016?


Het Ministerie van Volksgezondheid heeft nieuwe eisen gesteld aan kinderbedden en boxen. Per 1 januari 2016 moet uw kinderopvanglocatie aan deze vernieuwde eisen voldoen. Voor een verdere uitgebreidere uitleg kunt u op hier op klikken.

Bedden en boxen laten controleren
De Esdoorn vindt veiligheid erg belangrijk. Wij zijn bereid om langs te komen om al uw bedden en boxen te komen controleren (dit geldt ook voor bedden en boxen van een andere leverancier). Onze medewerkers beoordelen uw bedden en boxen op uw kinderdagverblijf of ze voldoen aan de vernieuwde veiligheidseisen. U krijgt van ons een kort verslag van de bevindingen. Aan de hand hiervan kunnen wij vrijblijvend een advies uit brengen.

In een aantal gevallen is het mogelijk bestaande bedden en boxen aan te passen zodat zij na 1 januari 2016 nog gebruikt kunnen worden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen wij in overleg met u een voorstel doen voor eventuele vervanging. Wij hebben een uitgebreid assortiment en voor elke budget een passende oplossing op deze site.

Contactgegevens:

Schuttevaerstraat 50
8471 ZZ Wolvega

0561-446679

info@esdoorn.com